What happened with tequila thursday?!

Det har hänt en hel del sedan det senaste inlägget jag skrev här på bloggen och det har bara blivit bättre. En fast punkt att sova på, en någorlunda säkrad ekonomi och fler nyktra dagar(vilket kan diskuteras om det är bra eller dåligt).
Jag börjar med den fasta punkt som av en slump(och en hel del flörtande) kom till mig och Alex efter en helkväll ute på stan. Det är alltså två underbara damer som låter oss dela en madrass i vardagsrummet de kommande veckorna för en rimlig summa och en hel del handy man fix.
Den någorlunda säkrade ekonomin har faktiskt varit den skönaste nyheten denna vecka. Det är alltså så att jag har genom ihärdigt jobbsökande äntligen fått de jag strävat efter. En casual anställning fram till 5:e januari och efter de part time på Levi's.
Alla goda ting är tre finns det väl ett ordspråk som lyder, i det här fallet kan det dock diskuteras.. Eftersom jobb och annat seriöst plötsligt dykt upp i mitt liv så har nätterna av onykterhet reducerats från 4-5 gånger i veckan till 2-3 vilket jag tror mor och far där hemma uppskattar.
Jag ska försöka lägga upp lite bilder från den senaste tiden. Men inte nu för det är läggdags!
Later / J

Kommentarer
Postat av: mormorbettan

Jag gillar ochså detta upplägg,fem dagar jobb två till fest. Bra jobbat!

2010-12-12 @ 21:24:05
Postat av: mormorbettan

Jag gillar ochså detta upplägg,fem dagar jobb två till fest. Bra jobbat!

2010-12-12 @ 21:25:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0