Slumpvist valda bilder

Det här inlägget tog mig x antal timmar och en hel del krångel. Nu dröjer det 2 månader till innan ni får en skymt av the good life här i Australien. Det är inte mycket som bjuds så håll till godo!
Broadway(område i närheten där vi bor)
Mexicansk afton
Livet på hostel
Surftrippen
Hoppa eller inte..
Surferdudes
Surferdude no.1
Stefan(?) och Alex
?
Botanic garden
Later fellows/J

What happened with tequila thursday?!

Det har hänt en hel del sedan det senaste inlägget jag skrev här på bloggen och det har bara blivit bättre. En fast punkt att sova på, en någorlunda säkrad ekonomi och fler nyktra dagar(vilket kan diskuteras om det är bra eller dåligt).
Jag börjar med den fasta punkt som av en slump(och en hel del flörtande) kom till mig och Alex efter en helkväll ute på stan. Det är alltså två underbara damer som låter oss dela en madrass i vardagsrummet de kommande veckorna för en rimlig summa och en hel del handy man fix.
Den någorlunda säkrade ekonomin har faktiskt varit den skönaste nyheten denna vecka. Det är alltså så att jag har genom ihärdigt jobbsökande äntligen fått de jag strävat efter. En casual anställning fram till 5:e januari och efter de part time på Levi's.
Alla goda ting är tre finns det väl ett ordspråk som lyder, i det här fallet kan det dock diskuteras.. Eftersom jobb och annat seriöst plötsligt dykt upp i mitt liv så har nätterna av onykterhet reducerats från 4-5 gånger i veckan till 2-3 vilket jag tror mor och far där hemma uppskattar.
Jag ska försöka lägga upp lite bilder från den senaste tiden. Men inte nu för det är läggdags!
Later / J

OZ

livet i aussie gar sam pa rels, sitter just nu pa pades balkong med ett 6pack inhemska. hoppas ni alla har det bra i sverige sa ska jag forsoka uppdatera bloggen iaf 1 gang i manaden. Varan senast andlenda mate, john, har precis fatt access till den ocksa sa hoppas att han delar med sig lite av varat liv her. Som planerna ser ut nu sa blir det nog inte sverige forrns midsommar men oroa er inte, jag delar gerna med mig av min adress sa ni kan skicka julklappar! Saknar alla mates och dom som har planer att komma ner sa er NYE det besta tillfellet eftersom david guetta ska spela da! Adios

ps. jocke fick nyss ett sms att en legenhet har blivit ledig. 750 dolls i veckan, 5 personer. jag alex john och ev basse. Med de menas att det finns 1 plats kvar i varan legenhet. forst till kvarn!

RSS 2.0